Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Pure Effect Stay Clear čistiaca pleťová voda 200ml

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Pure Effect Stay Clear čistiaca pleťová voda 200ml

Čistiaca voda NIVEA Visage Pure Effect Stay Clear je kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie pleti a odstránenie prebytočného kožného mazu z pleti. Táto čistiaca voda je špeciálne vyvinutá pre starostlivosť o problematickú pleť. Účinne pomáha predchádzať čiernym bodkám, pupienkom a akné. Perfektne čistí a príjemne osviežuje pleť. Prípravok spoľahlivo odstraňuje kožný maz a nečistoty bez toho, aby pleť vysúšal. Zanechá pleť dokonale čistú a pripravenú pre nanesenie pleťového krému.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Čistiaca voda má antibakteriálne zloženie s výťažkami z magnólie, ktoré je bez obsahu alkoholu. Výťažky z magnólie pleť ošetrujú, upokojujú a osviežujú. Pleťová voda je nekomedogénna, neupcháva póry a je k pleti šetrná. Pleť bude po ošetrení touto čistiacou vodou dokonale čistá, osviežená a nádherne žiarivá. Doprajte svojej pleti dokonalú čistotu bez zaťaženia!
Aktívne látky:
Výťažky z magnólie pleť ošetrujú, upokojujú a osviežujú.
Typ pleti:
Pre problematickú pleť.
Použitie:
Naneste na vatový tampón a rozotrite na vyčistenú tvár, krk a dekolt. Vynechajte citlivú oblasť okolo očí. Neoplachujte.
Tip:
Pre perfektný výsledok používajte celý rad výrobkov Nivea Visage Pure Effect.
Objem:
200 ml

Zloženie:
Voda, PEG-8, Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Magnolia offiinalis bark extract, Glyceryl glucoside, Caprylyl glycol, Methylisothiazolinone, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Limonene, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická
Kód:  KDR043
Produktové číslo:  9005800210216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04