Obnoviť stránku

NIVEA MicellAir Skin Breathe Micellair Water 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA MicellAir Skin Breathe Micellair Water 200 ml

Dvojfázová micelárna voda Nivea MicellAir Skin Breathe Expert je určená pre odstránenie všetkých nečistôt a líčenia z vašej pleti, a to aj dlhotrvajúceho alebo vodoodolného. Micely v pleťovej vode pritiahnu nečistoty, maz a make-up ako magnet a zanechajú vašu pleť čistú a sviežu bez zbytočného a dráždivého trenia. Vďaka výťažkom z čierneho čaju a špeciálnemu zloženiu bude po použití vaša pokožka dokonale čistá, matná a okysličená. Nivea MicellAir Skin Breathe Expert nie je parfumovaná a je veľmi príjemná pri aplikácii. Je určená pre všetky typy pleti a bola dermatologicky a oftalmologicky testovaná. Bude príjemným spoločníkom a partnerom pre starostlivosť o vašu pleť, aby mohla zase správne dýchať.

Kľúčové vlastnosti micelárnej vody Nivea MicellAir Skin Breathe

  • Dvojfázová micelárna voda Nivea MicellAir Skin Breathe
  • Na odstránenie nečistôt a líčenia z vašej pleti
  • Micelárna voda poskytuje jemné a hĺbkové čistenie ako od profesionálov
  • Obsahuje výťažky z čierneho čaju
  • Pokožka bude čistá, matná a okysličená
  • Odstráni aj vodoodolné a dlhotrvajúce líčenie
  • Bez parfumu
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované

Použitie:
Pred použitím micelárnu vodu pretrepte, naneste na vatový tampón, priložte na zatvorené oči alebo tvár a zotrite. Neoplachujte.
Zloženie:
Aqua, Poloxamer 124, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  PLK487
Produktové číslo:  4005900494559
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16