Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA MEN Sport Shower Gel 250 ml

4,8 140 hodnotení
Variant
Objem
250 ml 500 ml
Garancia najlepšej ceny
4,09 €

NIVEA MEN Sport Shower Gel 250 ml

Sprchový gél NIVEA MEN Sport je čistiaci kozmetický prípravok pre mužov. Prípravok obsahuje komplex minerálov, ktorý pokožku posilňuje, vyživuje a hydratuje. Tento sprchový gél ocenia najmä športovci alebo muži, ktorí denne zvládajú veľkú fyzickú námahu. Prípravok má príjemnú konzistenciu, ktorá po nanesení vytvorí bohatú penu. Pri sprchovaní vás bude sprevádzať svieža vôňa citrusov, ktorá zostane na pokožke ešte dlho po sprchovaní. Doprajte si kvalitný sprchový gél, aby bola vaša pokožka čistá, svieža a voňavá!
Aktívne látky:
Komplex minerálov pokožku posilňuje, vyživuje a hydratuje.
Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a napeňte. Dôkladne opláchnite.
Objem:
250 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Sodium chloride, Calcium chloride, Glycerin, Caprylyl/capryl glucoside, Citric acid, Glycol distearate, Laureth-4, Tocopherol, Sodium sulfate, Sodium benzoate, Parfum, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu 3v1

Objem

Objem 250 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Upokojujúci, Osviežujúci

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  KDR120a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808782444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01