Obnoviť stránku

NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml

Vo výhodnej sade nájdete dve peny na holenie pre mužov NIVEA Men Sensitive pre suchú a citlivú pleť. Pena na holenie je kozmetický prípravok určený k ľahšiemu a šetrnejšiemu holeniu mužov. Mužská pleť pri každom aj šetrnom holení trpí, je podráždená a veľmi citlivá. S kvalitnou kozmetikou sa však stane vaše holenie príjemnou záležitosťou. Pena sa na pokožku nanáša pred holením. Dokonale zjemní ťahy holiaceho strojčeka a zamedzí drobným poraneniam, ktoré sú spôsobené nerovnosťami pleti.

Pena na holenie NIVEA Men Sensitive s jemnou parfumáciou je veľmi šetrná k pleti. Na pokožke nepáli a nespôsobuje začervenanie. Jej prednosťou je dvojnásobný obsah upokojujúcich prírodných extraktov a zloženie úplne bez alkoholu. K osvedčenému zloženiu s harmančekom a vitamínom E bol navyše pridaný extrakt z hamamelu. Hamamel - vilín virginský upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a má protizápalové účinky. Doprajte si kvalitnú kozmetiku, ktorá vašu pleť perfektne ochráni.

Aktívne látky:

  • Harmanček pleť ošetruje a upokojuje.
  • Vitamín E pokožku chráni a vyživuje.
  • Extrakt z hamamelu upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a vyniká protizápalovými účinkami.
  • Technológia Ultra Glide umožňuje presné, hladké a pohodlné holenie.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre citlivú a suchú pleť.

Použitie:
Penu naneste na pleť pred holením a jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte. Zvyšok dôkladne opláchnite vodou.

Objem:
2× 200 ml

Zloženie:
Voda, TEA-stearate, Isobutane, Laureth-23, Glycerin, Chamomilla recutita flower extract, Hamamelis virginiana bark/leaf extract, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate/caprate, Hydroxypropyl methylcellulose, PEG-7M, Potassium stearate, Butane, Propane, Piroctone olamine, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  KDR048s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18