Obnoviť stránku

NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm 100 ml

4,7 170 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,79 €

NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm 100 ml

Balzam po holení NIVEA Sensitive je kozmetický prípravok pre mužov, ktorý dodáva pleti okamžité upokojenie, osvieženie a výživu. Pleť je po každom holení veľmi citlivá, často je podráždená a niekedy dokonca mierne porušená, preto je potrebné najmä u citlivej pleti dbať na jej riadnu ochranu a regeneráciu. Balzam pokožku ošetruje, upokojuje ju a pomáha uzatvárať a hojiť drobné ranky spôsobené holením.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna zo svetových popredných kozmetických spoločností je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Tento jedinečný balzam po holení má účinné zloženie vyvinuté podľa najnovších technológií, ktoré obsahuje extrakt z hamamelisu s protizápalovými účinkami, ktorý upokojuje pocit pálenia, harmanček a vitamín E. Tieto látky podporujú regeneráciu pleti po holení, povzbudzujú pleť, upokojujú jej podráždenie a dokonale sa o ňu starajú. Balzam neobsahuje alkohol, nelepí sa a rýchlo sa vstrebáva. Pleť je po jeho použití upokojená, vyživená, hydratovaná a dokonale ošetrená. Doprajte vašej pleti krásnu vôňu, jemné ošetrenie a dokonalú ochranu!
Aktívne látky:

  • Harmanček pleť ošetruje a upokojuje
  • Vitamín E podporuje výživu a regeneráciu pleti po holení
  • Hamamelis (hamamel viržinský) upokojuje pocit pálenia a má protizápalové účinky


Typ pleti:
Pre citlivú pleť.
Použitie:
Naneste rovnomerne na oblasť tváre a krku, vynechajte pokožku okolo očí.
Objem:
100 ml

 

Zloženie

Aqua, Glycerín, Isopropyl palmitate, Methylpropanediol, Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Tokoferylacetát Hamamelis virginiana bark / leaf extract, Tapioca starch, Maltodextrín, Dehydroxantán gúm, Cellulose gum, Caprylic/capric triglyceride, Phenoxyethanol, Piroctone olamine, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Balzam po holení

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  KSMU0108
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808228706
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03