Obnoviť stránku

NIVEA Men Protect & Care After shave lotion 100 ml

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

NIVEA Men Protect & Care After shave lotion 100 ml

NIVEA Men Protect & Care After shave lotion je kozmetický prípravok pre mužov, ktorý dodáva po oholení okamžité upokojenie, výživu, osvieženie a regeneráciu.  Pleť je po každom holení veľmi citlivá, často je čepieľkami podráždená a niekedy dokonca mierne porušená, preto je potrebné dbať na jej riadnu ochranu. After shave lotion pokožku ošetruje, upokojuje, zabraňuje jej vysušovaniu, redukuje začervenanie a napätosť. Dermatologicky testovaný balzam po holení NIVEA Men Protect & Care má ľahké zloženie s aloe vera a provitamínom B5, ktoré sa rýchlo vstrebe. Pánsky kozmetický prípravok je vhodný na normálnu aj suchú pokožku. 

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení NIVEA Men Protect & Care After shave lotion

  • Balzam po holení, ktorý tvár okamžite upokojuje a osviežuje
  • NIVEA Men Protect & Care After shave lotion pleť regeneruje
  • Pánsky kozmetický prípravok zabraňuje vysušovaniu, redukuje začervenanie a napätosť
  • Ošetrujúca voda po holení od NIVEA má ľahké zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebe
  • Na normálnu a suchú pokožku
  • Hydratujúci vyživujúci Men Protect & Care After shave lotion obsahuje aloe vera a provitamín B5
  • Dermatologicky testované a schválené

After shave NIVEA Men Protect & Care pleť skvele ochráni

Tento jedinečný balzam po holení obsahuje účinné zloženie vyvinuté podľa najnovších technológií, ktoré zahŕňa aloe vera a provitamín B5 Tieto látky vašu pleť po každom holení osviežia, ihneď upokoja a navyše ju ochránia pred vonkajšími vplyvmi. After shave NIVEA Men Protect & Care poskytne vašej tvári ochranný štít, zbaví ju začervenania, suchosti a podráždenia. Doprajte vašej pleti krásnu vôňu, jemné ošetrenie a dokonalú ochranu! 

Nivea, to je kvalita, jemnosť a štýl

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Použitie:
Naneste rovnomerne na oblasť tváre a krku, vynechajte pokožku okolo očí.

Zloženie

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERÍN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, PANTHENOL, PRÁŠOK ZO ŠŤAVY Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, SODIUM SULFATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, KUMARÍN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CI 42090, CI 16035

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Voda po holení

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL681
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808753475
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19