Obnoviť stránku

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

Kozmetickou súpravou NIVEA MEN, ktorá obsahuje pánsky antiperspirant v spreji Black & White, sprchový gél na tvár a telo Active Clean a krémna tvár a telo Creme, urobíte radosť každému mužovi, ktorý sa o seba rád stará. Kolekcia pánskych kozmetických prípravkov zaistí dôkladné umytie pokožky, jej výživu aj starostlivosť aantiperspirant ochráni proti poteniu. Pretože sú sprchový gél, vôňa v spreji aj krém v krásnej škatuľke, je balíček NIVEA MEN Box Deo Original skvelý ako darček.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej súpravy Nivea Men Feeling Game On

  • Darčeková súpravy pre mužov pre všetky typy pleti
  • V škatuľke nájdete antiperspirant v spreji Black & White, sprchový gél na tvár a telo Active Clean a univerzálny krém
  • Prípravky z kozmetickej súpravy sú určené na umývanie pokožky, zbavenie nečistôt, starostlivosť a výživu pleti a ochranu proti poteniu
  • Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektnou kozmetickou súpravou Nivea Men Feeling Game On

Dezodorant s mužnou vôňou pre všetky typy pleti

Dezodorant NIVEA MEN Black & White Power je kozmetický prípravok, ktorý mužov spoľahlivo ochráni pred pachom potu po veľmi dlhú dobu. Tento jedinečný dezodorant vám poskytne dlhodobú ochranu proti poteniu bez bielych stôp na tmavom oblečení a žltých škvŕn na bielom oblečení. Prípravok neobsahuje alkohol a ani žiadne farbivá. Povzbudzujúca mužná vôňavo vás zanechá svieži pocit a energiu po nekonečne dlhú dobu! NIVEA MEN Black & White bude vaším pomocníkom najmä pri zvýšenej fyzickej alebo psychickej záťaži, kedykoľvek budete potrebovať. Jednoduchým a rýchlym spôsobom vás ochráni pred pachom potu a vy sa budete cítiť čistí a svieži po celý deň. Doprajte si príjemný pocit čistoty po celých 48 hodín!

Men Active Clean s aktívnym uhlím, ktoré na seba viaže nečistoty a prebytočný kožný maz

Sprchový a kúpeľový gél Men Active Clean obsahuje prírodné aktívne uhlie, ktoré dokáže absorbovať prebytočný kožný maz a iné nečistoty, ktoré sa na pokožku počas dňa nachytali. Gél pokožku dôkladne čistí a jedinečným spôsobom hydratuje. Je určený mužom, jeho vôňa je osviežujúca a dodá energiu pre celý deň. Vychutnajte si pocit maximálnej čistoty asviežosti! Špeciálne zloženie sprchového gélu obsahuje aktívne uhlie, ktoré pôsobí na nečistoty ako magnet. Absorbuje až 200× viac nečistôt, než je jeho vlastná váha a navyše má vynikajúce čistiace a dezinfekčné vlastnosti. Prípravok je k pokožke šetrný a nevysušuje ju. Jeho striebristá textúra sa vo vode mení na bielu ošetrujúcu penu, ktorá bude jemne rozmaznávaťvašu pokožku a dokonale ju vyčistí. Doprajte si sprchový gél, ktorý vám dodá energiu!

Univerzálny krém vyvinutý špeciálne pre mužov

Krém NIVEA Men je prvý univerzálny krém, ktorý je vyvinutý špeciálne pre mužov. Je vhodný na tvár, telo i ruky, dôkladne pokožku hydratuje a ihneď po nanesení príjemne osviežuje. Má ľahkú nelepivú konzistenciu, ktorá sa po nanesení okamžite do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastné stopy. Krém pokožkuvyživuje a zvláčňuje, zabraňuje jej vysušovaniu a zanecháva na pokožke sviežu mužnú vôňu. Používajte krém, ktorý vašu pokožku zjemní a dôkladne ošetrí. Gélové zloženie krému NIVEA MEN sa rýchlo vstrebáva a navyše krásne vonia. Obsahuje vitamín E, ktorý pokožku chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Používajte krém, ktorý vás príjemne osvieži aprevonia vašu pokožku mužnou vôňou.

NIVEA sa teší dôvere zákazníkov po celom svete

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky.

Obsah balenia:
Black & White antiperspirant v spreji 150 ml
Active Clean sprchový gél na tvár a telo 250 ml
Creme krém na tvár a telo 30 ml

Zloženie

Nivea Men Spray AP B&W Invisible Original 150ml, Nivea Men Sprchový gél Active Clean, Nivea Men krém 30ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 430 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Krém na ruky, Sprej, Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o pleť, Starostlivosť o pokožku
Kód:  VBAL8677
Produktové číslo:  9005800371931
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19