Obnoviť stránku

NIVEA MEN Face Care gel Energy 50 ml

4,7 50 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NIVEA MEN Face Care gel Energy 50 ml

NIVEA MEN Face Care gél Energy
 

Pleťový gél Energy od značky Nivea je určený mužom, ktorí sa starajú o svoju pleť. Kvôli hektickému životnému štýlu, stresu, náročnej práci a nedostatku spánku býva pleť mužov unavená, bez jasu a bez energie. Ľahké zloženie gélu dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu, výživu a vitalitu. Ihneď po nanesení pleť osvieži a príjemne ochladí pomocou výťažkov z mäty. Gél stimuluje regeneráciu pleťových buniek a zanecháva pleť oživenú, mladistvú a sviežu. Dajte svojej pleti možnosť zažiariť!

Nivea - pre zdravú a vitálnu pleť mužov

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie gélu obsahuje koenzým Q10, ktorý sa stará o zdravie a krásu pleti. S výťažkami mäty dodáva pleti energiu a vitalitu, po nanesení sa nelepí a nezanecháva na pleti pocit mastnoty. Gél je ideálny pre normálnu aj mastnú pleť mužov. Zanecháva ju jemnú, zdravú, sviežu a nabitú energiou. Starajte sa o svoju pleť, aby bola dlho mladistvá a príťažlivá!

Vlastnosti gélu

  • Dodáva pleti hĺbkovú výživu a hydratáciu
  • Osviežuje a príjemne chladí pleť
  • Stimuluje regeneráciu pleťových buniek
  • Zanecháva pleť oživenú, mladistvú a vitálnu
  • Dodáva pleti energiu a rozjasňuje ju
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid
Kód:  PLK195
Produktové číslo:  4005900229212
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06