Obnoviť stránku

NIVEA Men darčekové balenie pre aktívnych mužov

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NIVEA Men darčekové balenie pre aktívnych mužov

Súprava Nivea Men je určená pre všetkých aktívnych mužov, ktorí dbajú o každodennú hygienu a svoj vzhľad. Praktické darčekové balenie obsahuje základné prípravky pre starostlivosť o celé telo a je vhodné pre všetky typy mužskej pokožky. Ak si chcete dopriať maximálnu starostlivosť a príjemne voňať svojmu okoliu, skúste prípravky značky Nivea. Sprchový gél obsahuje prírodné zložky aktívneho uhlia, takže zatočí so všetkými nečistotami na tele, tvári i vlasoch. Po jeho použití sa budete cítiť svieži a plní energie. Antiperspirant bez alkoholu vás ochráni pred potením a zamedzí zápachu potu po dobu až 48 hodín. Vďaka špeciálnemu zloženiu nezanecháva biele škvrny na oblečení.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy NIVEA Men

  • Súprava Nivea Men je vhodným darčekom pre všetkých mužov
  • Obsahuje sprchový gél a antiperspirant v spreji
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy mužskej pokožky
  • Vyživuje a hydratuje
  • Antiperspirant je bez obsahu alkoholu a nezanecháva škvrny na oblečení
  • Sprchový gél s aktívnymi látkami uhlia má dezinfekčné a čistiace vlastnosti
  • Gél je možné použiť na telo, vlasy aj tvár

Zloženie

Nivea Men Sprej antiperspirant Black & White Power:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, C12-15 alkyl benzoate, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Octyldodecanol, Propylene glycol, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfum

Nivea Men Sprchový gél Active Clean:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (Carbon Black)

Obsah balenia

  • Nivea Men Sprej antiperspirant for Black & White Power 150 ml
  • Nivea Men Sprchový gél Active Clean 250 ml
Kód:  VBAL0473
Produktové číslo:  9005800306315
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09