Obnoviť stránku

NIVEA MEN Creme 150 ml

4,8 180 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
5,89 €

NIVEA MEN Creme 150 ml

NIVEA Men krém


Krém Nivea Men je prvý univerzálny krém, ktorý je vyvinutý špeciálne pre mužov. Je vhodný na tvár, telo aj ruky, dôkladne pokožku hydratuje a hneď po nanesení príjemne osviežuje. Má ľahkú nelepivú konzistenciu, ktorá sa po nanesení okamžite do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastné stopy. Krém pokožku vyživuje a zvláčňuje, zabraňuje jej vysušovaniu a zanecháva na pokožke sviežu mužnú vôňu. Používajte krém, ktorý vašu pokožku zjemní a dôkladne ošetrí!
Muži často neradi používajú kozmetiku, ktorá ich pri každodennej hygiene zdržiava, špeciálne sa nanáša alebo sa dokonca musí umývať. Rovnako tak nemajú radi krémy, ktoré zanechávajú pocit mastnoty. Krém Nivea Men je vyvinutý špeciálne pre mužské potreby a je univerzálny, aby na ošetrenie rôznych častí tela postačil jeden jediný prípravok. Gélové zloženie krému sa rýchlo vstrebáva a navyše krásne vonia. Obsahuje vitamín E, ktorý pokožku chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Používajte krém, ktorý vás príjemne osvieži a prevonia vašu pokožku mužnou vôňou!
Aktívne látky:

  • Vitamín E - je silný antioxidant, chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Každé ráno naneste na tvár a telo a zľahka vmasírujte. Krém je vhodný na každodenné použitie, môžete ho používať podľa potreby aj dvakrát denne.
Objem: 150 ml

Zloženie

Aqua, Glycerín, Paraffinum liquidum, Alcohol denat., Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Hydrogenated coco-glycerides, Stearylalkohol, Cera microcristallina, Palmitic acid, Stearic acid, Tokoferylacetát Sodium carbomer, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Metylparabén, Geraniol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Objem

Objem 150 ml

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc
Kód:  KSPL1651
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800240053
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01