Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 500 ml

4,8 211 hodnotení
Variant
Objem
250 ml 500 ml
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 500 ml

Uľahčite si každodennú hygienu a odchádzajte zo sprchy s príjemnou sviežou vôňou. So sprchovým gélom NIVEA MEN Active Clean s objemom 500 ml nebudete zbytočne strácať čas. Vďaka zloženiu ho môžete používať nielen na pokožku vášho tela, ale aj na tvár a vlasy. Doprajte si kompletnú starostlivosť o celé telo so sprchovým gélom Nivea doplneným o prírodné aktívne uhlie, ktoré zbaví vašu pokožku všetkých nečistôt. Nielen dôkladná čistota, ale aj ošetrujúce zloženie sú dôvodom, prečo bude vaša pokožka dokonale hladká a hydratovaná. 

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu NIVEA MEN Active Clean 500 ml

  • Vhodné na použitie na telo, tvár aj vlasy
  • Sprchový gél Nivea šetrí váš drahocenný čas
  • Aktívne prírodné uhlie zbaví telo všetkých nečistôt
  • Ošetrujúce zloženie Nivea zabráni vysušovaniu pokožky

Ako používať:
Naneste sprchový gél na vlhkú pokožku a premeňte ho na bohatú penu. Umyte celé telo a penu opláchnite. Použite na všetky telesné partie vrátane tváre a vlasov.




Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Decyl glucoside, Charcoal powder, Glycerín, Glycol distearate, Citric acid, Sodium chloride, Laureth-4, Cellulose, Cellulose gum, Tocopherol, Sodium benzoate, Benzoic acid, Linalool, Limonene, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu 3v1

Objem

Objem 500 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Osviežujúci

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  SG354
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800243306
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13