Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 250 ml

4,8 146 hodnotení
Variant
Objem
250 ml 500 ml
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 250 ml

Sprchový gél Men Active Clean obsahuje prírodné aktívne uhlie, ktoré dokáže absorbovať prebytočný kožný maz a iné nečistoty, ktoré sa na pokožku počas dňa prichytili. Gél pokožku dôkladne čistí a jedinečným spôsobom hydratuje. Je určený pre mužov, jeho vôňa je osviežujúca a dodá mužom energiu na celý deň. Vychutnajte si pocit maximálnej čistoty a sviežosti!
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom  kvality, jemnosti a štýlu. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!
Špeciálne zloženie sprchového gélu obsahuje aktívne uhlie, ktoré pôsobí na nečistoty ako magnet. Absorbuje až 200x viac nečistôt, ako je jeho vlastná váha a navyše má vynikajúce čistiace a dezinfekčné vlastnosti. Prípravok je k pokožke šetrný a nevysušuje ju. Jeho striebristá textúra sa vo vode mení na bielu  penu, ktorá bude jemne hýčkať vašu pokožku a dokonale ju vyčistí. Doprajte si sprchový gél, ktorý vám dodá energiu!
Aktívne látky:
Prírodné aktívne uhlie - viaže na seba nečistoty a prebytočný kožný maz, čistí a dezinfikuje pokožku.
Typ pokožky:
Na všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Aplikujte na mokrú pokožku, napeňte a po umytí dôkladne opláchnite. Vyhnite sa kontaktu s očami.
Objem:
250 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Decyl glucoside, Charcoal powder, Glycerín, Glycol distearate, Citric acid, Sodium chloride, Laureth-4, Cellulose, Cellulose gum, Tocopherol, Sodium benzoate, Benzoic acid, Linalool, Limonene, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu 3v1

Objem

Objem 250 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Osviežujúci

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  KSPL1657
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800243283
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16