Obnoviť stránku

NIVEA Make-up Starter 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Make-up Starter 50 ml

NIVEA Make-up Starter
 

Pleťový krém NIVEA Make-up Starter je ľahký podkladový krém, ktorý ošetruje, vyživuje a hydratuje vašu pleť pred samotným líčením. Obsahuje mandľový olej a prírodné výťažky z nechtíka lekárskeho, ktoré zaisťujú optimálnu hydratáciu suchej a citlivej pleti. Krém vo forme ľahkej podkladovej bázy vyhladí a zjednotí pleť, aby bolo konečné líčenie bezchybné a dlhotrvajúce.
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!
Ľahká konzistencia krému sa dobre nanáša a okamžite sa do pleti vstrebáva. Slúži ako spoľahlivý základ pre rovnomernú a jednoduchú aplikáciu make-upu, vyhladí aj drobné vrásky a zároveň predĺži trvanlivosť líčenia. Dodá vášmu make-upu profesionálny vzhľad bez akýchkoľvek nedostatkov. Použite ľahký podkladový krém, ktorý zanechá vašu pleť hodvábne jemnú!
Aktívne látky:
Mandľový olej - dodáva pleti jemnosť, hydratáciu a upokojenie.Výťažky z nechtíka lekárskeho - do hĺbky pleť hydratujú, vyživujú a celkovo ju ošetrujú.
Typ pleti:
Pre suchú a citlivú pleť.
Použitie:
Nanášajte na čistú pleť pred použitím make-upu.
Objem:
50 ml

 
Kód:  KSPL1658
Produktové číslo:  9005800302522
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06