Obnoviť stránku

NIVEA Lemongrass & Oil 250 ml

4,8 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

NIVEA Lemongrass & Oil 250 ml

Sprchový gél NIVEA Lemongrass & Oil je jedinečný sprchový gél pre ženy, s nádhernou povzbudzujúcou vôňou citrónovej trávy. Sprchový gél rozmaznáva pokožku bohatou a veľmi jemnou penou, ktorej súčasťou sú olejové perličky. Tieto perličky s obsahom oleja zabraňujú vysúšaniu pokožky, zvláčňujú ju a zjemňujú.

Prípravok prevonia vašu kúpeľňu a aj pokožku vášho tela krásnou sviežou vôňou, ktorá na nej zostane ešte dlho po sprchovaní. Sprchový gél zaisťuje pokožke optimálnu hydratáciu celých 24 hodín.

Rozmaznávajte svoju pleť jedinečným osviežením!
Aktívne látky:

  • HYDRA IQ stimuluje tvorbu nových aquaporínov, pleti vlastných hydratačných kanálikov, ktoré zlepšujú cirkuláciu vody v pokožke.
  • Olejové perličky zvláčňujú a zjemňujú pokožku.


Typ pokožky:
Pre všetky typy ženskej pokožky.
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a napeňte. Dôkladne opláchnite.
Objem:
250 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Decyl glucoside, Helianthus annuus seed oil, Sodium askorbyl Phosphate, Tocopherol, Glycerín, Sodium chloride, Caprylyl/capryl glucoside, Citric acid, Cellulose, Cellulose gum, Manitol, Microcrystalline cellulose, alginát, Sodium sulfate, Sodium benzoate, Benzoic acid, Parfum, CI 77492, CI 10316, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Ochranný
Špecifikácia Bio, Dermo
Rad Citrusový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami
Kód:  KDR087a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800222967
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16