Obnoviť stránku

NIVEA Intimo Emulzia na intímnu hygienu Sensitive 3× 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Intimo Emulzia na intímnu hygienu Sensitive 3× 250 ml

Podráždené intímne partie už nebudú problém – s touto emulziou Nivea Intimo Sensitive na intímnu hygienu získate jemnú starostlivosť a upokojenie, ktoré navyše vaše intímne partie ochráni pred nežiaducimi vplyvmi. Pocit sviežosti a zdravia vás už neopustí. Vďaka výťažkom z aloe vera a kyseline mliečnej je zloženie emulzie maximálne prispôsobené prirodzenému prostrediu ženských intímnych partií, navyše emulzia Nivea neobsahuje žiadne mydlo, ktoré by spôsobovalo podráždenie. Túto emulziu vám odporučí každý gynekológ.

Kľúčové vlastnosti intímneho gélu Nivea Intimo Sensitive, 3× 250 ml

  • Upokojujúca emulzia od Nivea
  • Ochráni vaše intímne partie pred nežiaducimi vplyvmi
  • Pocit sviežosti
  • Výťažok z aloe vera a kyseliny mliečnej
  • Prispôsobené prirodzenému prostrediu ženských intímnych partií
  • Intímny gél Nivea neobsahuje mydlo

Zloženie:
Voda, Cocamidopropyl betaine, Sodium laureth sulfate, PEG-7 glyceryl cocoate, Lactic acid, Bisabolol, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Glycine soja oil, Glycerin, Tocopherol, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Styrene/acrylates copolymer, Sodium benzoate, BHT, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Počet kusov

Počet kusov 3 ks
Kód:  INTI010s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06