Obnoviť stránku

NIVEA In-Shower Body Lotion Milk & Honey 250 ml

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA In-Shower Body Lotion Milk & Honey 250 ml

NIVEA Telové mlieko do sprchy Med & Mlieko je kozmetický prípravok, ktorý dodáva suchej pokožke dlhodobú hydratáciu v sprche alebo vo vani, a to ihneď po umytí. Ľahké zloženie tohto lieku s obsahom blahodarného extraktu z medu poskytne pokožke dlhodobú intenzívnu hydratáciu a výživu. Jedinečná formula aktivovaná vodou dovolí mokrej pokožke mlieko ľahko a okamžite vstrebať. Mlieko ju následne zanechá dokonalo vyživenú, hebkú a nádherne voňavú po mede a mlieku.

Značka Nivea je už po dlhé roky synonymom kvality, jemnosti a štýlu. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojími zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší z dôvery zákazníkov po celom svete!

Prípravok vašu pleť dokonalo ošetrí už počas kúpeľa. Po aplikácii je možné pokožku okamžite opláchnuť, osušiť sa a obliecť. Nie je potrebné ďalej používať bežné telové mlieko, keďže pokožka už všetku potrebnú starostlivosť má. Použitie tohto mlieka je veľmi rýchle a pohodlné. Odteraz už nemusíte čakať, až sa vaše telové mlieko vpije, všetka potrebná starostlivosť je obsiahnutá už v tomto unikátnom prípravku, ktorého používanie vás bude jednoducho baviť. Doprajte si maximálnu starostlivosť o vašu pokožku s minimálnou námahou!
Aktívne látky:

  • Med je prírodný antioxidant, ktorý pokožku chráni a poskytne jej dlhodobú intenzívnu hydratáciu a výživu.


Typ pleti:
Pre normálnu a suchú pleť.
Použitie:
Po kúpeli naneste ešte v sprchovom kúte na mokré telo a jemne rozotrite. Opláchnite a pokožku osušte bežným spôsobom. Pri dodržaní tohto postupu je možné sa následne okamžite obliecť.
Objem:
250ml
Zloženie:Voda, Cera microcristallina, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetearyl alcohol, Hydrogenated coco-glycerides, Stearyl alcohol, Myristyl alcohol, Mel, Sine adipe lac, Maltodextrin, Tricalcium phosphate, Sodium carbomer, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Aluminum starch octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl alcohol, Coumarin, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá
Kód:  KDR011
Produktové číslo:  9005800231006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08