Obnoviť stránku

NIVEA Hydra Skin Effect Night Care 50 ml

4,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

NIVEA Hydra Skin Effect Night Care 50 ml

Pleťový krém NIVEA Hydra Skin Effect Night Care vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej pomôže vašej pleti k navráteniu pevnosti a pružnosti. Po aplikácii poskytuje hydratáciu až na 72 hodín a pravidelným používaním je pleť viditeľne hladšia a žiarivejšia. Zatiaľ čo vy spíte, gél sa stará o regeneráciu, aby vaša pokožka ráno vyzerala sviežo a oddýchnuto. Konzistencia vo forme gélu sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Gél NIVEA Hydra Skin Effect Night Care má sviežu vôňu aje vhodný pre normálny typ pleti. Pre čo najlepší účinok je ideálne použitie súčasne s dennou formou krému NIVEA Hydra Skin Effect Day Care.

Kľúčové vlastnosti nočného krému NIVEA Hydra Skin Effect Night Care 50 ml

  • Pleťový krém NIVEA Hydra Skin Effect Night Care pomôže vašej pleti k navráteniu pevnosti a pružnosti
  • Po aplikácii poskytuje hydratáciu až na 72 hodín
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovú
  • Regeneruje pleť počas spánku
  • Pravidelným používaním je pleť viditeľne hladšia a žiarivejšia
  • Konzistencia vo forme gélu sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty
  • Gél NIVEA Hydra Skin Effect Night Care má sviežu vôňu
  • Vhodný pre normálny typ pleti

Použitie:
Naneste primerané množstvo gélu do dlane a jemnými krúživými pohybmi vmasírujte do pleti. Môžete sa zamerať aj na krk a dekolt.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dibutyl Adipate, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Triisostearin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Isononanoate, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42090.


Zloženie

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dibutyl Adipate, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Triisostearin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Isononanoate, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 25+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou
Kód:  PLK764
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800341323
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07