Obnoviť stránku

NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml

Pleťový krém NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin je ľahký zdokonaľujúci krém, ktorý vašu tvár do hĺbky hydratuje, nádherne ju rozjasní a zjednotí tón pleti. Špeciálne obalené pigmenty sa perfektne prispôsobia tónu pleti a okamžite kryjú všetky nedokonalosti – rozšírené póry, vrásky aj pigmentové škvrny. Už po 4 týždňoch pravidelného používania fluid redukuje vrásky a zlepšuje schopnosť bunkovej obnovy pleti. Ošetruje vašu pleť počas dňa a pomocou stredného ochranného faktora ju chráni pred slnkom. Krém vašu pleť rozžiari a zanechá ju jemnú, hladkú, nádherne zjednotenú a dokonale hydratovanú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

 

 

Obalené pigmenty, ktoré sú vo fluide obsiahnuté, sa po aplikácii dokonale prispôsobia farbe pleti, rovnomerne sa na nej rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón. Slnečné svetlo, genetické a hormonálne výkyvy sú faktory, ktoré vyvolávajú nadmernú produkciu melanínu, čo vedie k nerovnomernému zafarbeniu pleti s nástupom pigmentových škvŕn. Lumicinol je účinná látka, ktorá znižuje nadmernú produkciu melanínu v pleti a odstraňuje starecké škvrny aj nerovnomernú pigmentáciu. Ďalšie ošetrujúce látky, ktoré fluid obsahuje, optimálne vyživujú pleť, viditeľne redukujú vrásky a zlepšujú schopnosť bunkovej obnovy. Výťažky z magnólie odstraňujú drobné vrásky, ktoré vznikajú častou mimikou na unavenej pleti. Viditeľne zvyšujú odolnosť buniek voči oxidačnému stresu a chránia pleť pred predčasným starnutím.

Prípravok je určený pre všetky typy pleti žien nad 35 rokov. Perfektne pleť počas dňa ošetruje a rozjasňuje. Pri pravidelnom používaní bude vaša pleť nádherne osviežená, jemná, pevná, prirodzene pružná a zbavená všetkých nedokonalostí starnúcej pleti. Pleť bude zjednotená, nebude javiť známky únavy a bude chránená pred slnkom stredným ochranným faktorom SPF 15. Starajte sa o svoju pleť pomocou kvalitného a veľmi jemného fluidu, aby bola zdravá, prirodzene krásna a nádherne rozjasnená!
Účinné látky:

  • Obalené pigmenty – dokonale sa prispôsobia farbe pleti, rovnomerne sa na nej rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón.
  • Výťažky z magnólie – zvyšujú odolnosť pleti proti oxidačnému stresu, odstraňujú drobné vrásky, hydratujú a osviežujú pleť, chránia ju pred predčasným starnutím.
  • Lumicinol – pomáha regulovať produkciu melanínu v pleťových bunkách, obmedzuje vznik stareckých a iných pigmentových škvŕn.
  • Ochranný faktor SPF 15 – chráni pleť pred slnečnými lúčmi a škodlivým UV žiarením.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Odporúčaný vek:
35 +
Použitie:
Nanášajte na čistú pleť každé ráno a krúživým pohybom jemne vmasírujte.
Objem:
40 ml

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 40 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL1578
Produktové číslo:  9005800244228
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04