Obnoviť stránku

NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus 400 ml

4,8 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus 400 ml

NIVEA Spevňujúce telové mlieko Q10 je kozmetický prípravok, ktorý je určený na spevnenie a vyhladenie pokožky vášho tela. Účinné zloženie tohto prípravku pokožku vyhladzuje, spevňuje a obnovuje jej jemnosť. Olej zanechá po masáži pokožku krásne hebkú, pružnú a hydratovanú. Prípravok sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Spevnite svoju pokožku pomocou výživného prírodného oleja!

Značka Nivea je už po dlhé roky synonymom kvality, jemnosti a štýlu. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojími zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší z dôvery zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie telového oleja obsahuje koenzým Q10, kreatín a L-karnitín. Tieto látky pokožku energizujú, podporujú proces obnovy kožných buniek a celkovo zlepšujú jej vzhľad. Koenzým Q10 dodáva bunkám pokožky potrebnú energiu a umožňuje tak ich regeneráciu a obnovu. Kreatín uskladňuje energiu a okamžite ju dodáva presne tam, kde je to potrebné. Účinné zloženie je navyše obohatené o L-karnitín - spaľovač tukov, ktorý stimuluje premenu mastných kyselín na energiu. Kombinácia týchto troch látok napomáha nielen k správnemu fungovaniu kožných buniek, ale zároveň im tiež dodáva energiu a zjavne zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Pokožka bude vyhladená a očividne spevnená už za 2 týždne. Tento jedinečný telový olej s inovatívnym zložením pokožku do hĺbky vyživí, zhydratuje a zaistí jej dostatočnú pružnosť. Doprajte si prípravok, ktorý navráti vašej pokožke prirodzene krásny vzhľad!
Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 dodáva bunkám pokožky potrebnú energiu a umožňuje tak ich regeneráciu a obnovu.
  • Kreatín uskladňuje energiu a okamžite ju dodáva presne tam, kde je to potrebné.
  • L-karnitín stimuluje premenu mastných kyselín na energiu.


Typ pleti:
Pre extra suchú a hrubú pokožku.
Použitie:
Naneste v primeranom množstve na pokožku a jemne rozotrite.
Objem:
400 ml

Zloženie: 
Voda, Glycerin, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate SE, Octyldodecanol, Alcohol denat., Stearic acid, Dimethicone, Ubiquinone, Carnitine, Creatine, 1-methylhydantion-2-imide, Glyceryl glucoside, Dicaprylyl ether, Myristyl alcohol, Sodium carbomer, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Spevňujúci

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KDR014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808705757
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07