Obnoviť stránku

NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml

5 1 hodnotení
4,49 €

NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml

NIVEA Jemný odličovač Visage je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý bol vyvinutý pre všetky typy pleti citlivého očného okolia. Obsahuje veľmi účinný a šetrný čistiaci komplex látok, ktorý pleť jemne čistí a ošetruje. Prírodné hydratačné zložky pokožku hydratujú a vďaka jemnému nemastnému zloženiu s obsahom provitamínu B5 a harmančeka je možné okamžité nové nalíčenie. Výrobok je oftalmologicky testovaný a schválený. Jeho veľmi šetrné zloženie je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Výsledkom použitia tohto jedinečného odličovača očí je dokonale čistá, svieža a rozjasnená pleť v očných partiách, ktorá je optimálne pripravená pre následnú starostlivosť alebo nové nalíčenie. Táto čistiaca voda odstraňuje aj vodoodolný make-up, maskaru alebo rúž a je vhodná na každodenné používanie. Ošetrujte vaše oči šetrným a vysoko kvalitným prípravkom, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Provitamín B5 pleť ošetruje a vyživuje.
  • Hydratačné látky zaisťujú hydratáciu pleti.
  • Výťažok z harmančeka pleť upokojuje a ošetruje.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti a pre používateľov kontaktných šošoviek.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na pleť očného okolia pomocou vatového tampónu a odstráňte všetok make-up a iné nečistoty.
Objem:
125 ml

Zloženie:
Voda, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum liquidum, Panthenol, Tocopheryl acetate, Chamomilla recutita flower extract, Bisabolol, Steareth-20, Ceteth-20, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Glycine soja oil, Cetrimonium chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben

Zloženie

Aqua, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate,Bisabolol, Tocopherol, Steareth-20, Ceteth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycine Soja Oil, Pantolactone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ

Typ produktu Odličovač očí
Kód:  KDR028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900099136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07