Obnoviť stránku

NIVEA Energizujúci Denný krém proti vráskam Q10PLUS C 50 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

NIVEA Energizujúci Denný krém proti vráskam Q10PLUS C 50 ml

Bojujte proti vráskam efektívne a predchádzajte vzniku nových! Nivea Energizujúci denný krém proti vráskam Q10 Plus C 50 ml zvyšuje pri pravidelnom používaní obsah pleti vlastného koenzýmu Q10 a kreatínu v pleti. Krém aktívne pomáha zabraňovať vzniku vrások a zároveň predchádza vzniku nových. Ľahké zloženie obohatené o výťažky z goji ihneď prebudí žiarivosť pleti. Vďaka OF 15 a UVA ochrane je pleť chránená pred vznikom vrások spôsobených slnečným žiarením.

Hlavné prednosti Nivea energizujúceho denného krému proti vráskam Q10 Plus C 50 ml

  • efektívne bojuje proti vráskam
  • pomáha predchádzať vzniku vrások
  • zvyšuje obsah koenzýmu Q10 a kreatínu v pleti
  • ľahké zloženie s výťažkom z goji
  • rozžiari pleť
  • OF 15 a UVA ochrana pred slnečným žiarením
  • pre sviežu a žiarivú pleť plnú energie

Účinky

Ľahký krém s intenzívne hydratačným zložením prebudí žiarivosť pleti a znižuje známky únavy. Vrásky sú viditeľne redukované. Nivea Energizujúci denný krém proti vráskam Q10 Plus C 50 ml prebudí vašu pleť, bojuje proti hlavným prejavom stresu, ktorými sú jemné linky a mdlá a zašlá pleť bez energie. Vaša pleť bude viditeľne svieža, žiarivá a plná energie.

Krém pre citlivú pleť

Nivea Energizujúci denný krém proti vráskam Q10 Plus C 50 ml je vhodný aj pre citlivú pleť nad 25 rokov. Produkt bol dermatologicky testovaný a schválený.


 

Zloženie

Aqua, Glycerín, Etylhexyl salicylate, Alcohol denat., Cetearyl alcohol, Etylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate citrate, Butyl methoxydibenzoylmethane, C12-15 alkylbenzoát, Methylpropanediol, Octocrylene, Hydrogenated coco-glycerides, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Ubiquinone, Sodium askorbyl Phosphate, Tokoferylacetát Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, 1,2-hexanediol, Chondrus crispus extract, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfum, CI 16035


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam, SPF faktor

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 25+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  PLK330
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800227313
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08