Obnoviť stránku

NIVEA Diamond Volume 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Diamond Volume 200 ml

Ošetrujúci kondicionér NIVEA Diamond Volume Care s objemom 200 ml je špičkový vlasový prípravok, ktorý dodá vlasom zázračný lesk a bohatý objem. Jeho unikátne zloženie je obohatené o diamantové čiastočky, ktoré vlasy rozžiaria a dodajú im oslnivý ligot diamantov. Prípravok sa o vlasy intenzívne stará, hydratuje ich, vyživuje do hĺbky a posilňuje ich bez zaťaženia. Do jemných vlasov vnáša viditeľný objem. Uľahčuje ich rozčesávanie a zanecháva ich hladké a zamatovo hebké na dotyk. Kondicionér neobsahuje parabény a je vhodný pre jemné vlasy.

Aktívne látky:

  • Diamantové čiastočky dodajú vlasom oslnivý, dlhotrvajúci lesk a vzdušný objem
  • Výživné esencie

Účinky:
Výsledkom aplikácie kondicionéru NIVEA Diamond Volume Care je hustý účes s diamantovým leskom. Vaše vlasy budú žiarivo lesklé, dokonale vyživené, hydratované a posilnené.
 
Použitie:
Naneste prípravok o veľkosti vlašského orecha na umyté a uterákom vysušené vlasy. Vmasírujte do končekov a do celých dĺžok vlasov. Nechajte krátko pôsobiť a potom vlasy dôkladne opláchnite a rozčešte.
Zloženie:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Diamond Powder, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Integrifolia Seed Oil, Silicone Quaternium-18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Trideceth-6, Sodium Chloride, Trideceth-12, C12-15 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS674
Produktové číslo:  42246237
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13