Obnoviť stránku

NIVEA Cream Care Facial Cleansing Creme 150 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Cream Care Facial Cleansing Creme 150 ml

Čistiaci krém NIVEA Cream Care Facial Cleansing Creme s objemom 150 ml vďaka obsahu ošetrujúcich zložiek dôkladne, ale šetrne vyčistí pleť od všetkých nečistôt. Účinne   odstraňuje aj vodeodolný make-up a riasenku. Zloženie pleťového krému je obohatené o panthenol, ktorý výborne viaže v pleti vlhkosť, čím prispieva k jej omladzovaniu a napomáha udržiavať prirodzenú rovnováhu hydratácie. Ošetrujúci čistiaci krém s vôňou originálneho krému NIVEA je vhodný pre každodenné použitie. Prípravok bol dermatologicky a oftamologicky testovaný a schválený.
Aktívne látky:

Panthenol vyniká svojimi účinkami, je nevyhnutný pre správnu výživu a funkciu pokožky, prispieva k obnove buniek a poškodených tkanív. Dodáva pleti potrebnú hydratáciu.
Účinky:
Pleť vašej tváre bude dokonale čistá, zbavená mastnoty, zanesených pórov a všetkých nečistôt. Ošetrujúci čistiaci krém chráni pleť pred vysúšaním a zanecháva ju hydratovanú, sviežu, jemnú na dotyk.
Použitie:
Prípravok naneste na vlhkú pleť, jemnými krúživými pohybmi vmasírujte a potom opláchnite vlažnou vodou.  
Typ pokožky:
Vhodný pre všetky typy pleti.
Objem:
150 ml

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko
Kód:  PLK190
Produktové číslo:  9005800267753
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09