Obnoviť stránku

NIVEA Cream Care Čistiace obrúsky 25 ks

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 4,09 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 3,68 €/balenie

NIVEA Cream Care Čistiace obrúsky 25 ks

Čistiace obrúsky NIVEA Cream Care vďaka obsahu ošetrujúcich zložiek dôkladne, ale šetrne vyčistia pleť od všetkých nečistôt. Účinne odstránia aj vodoodolný make-up a maskaru. Chránia pleť pred vysušením a pomáhajú udržiavať prirodzenú rovnováhu hydratácie. Čistiace obrúsky s vôňou originálneho krému NIVEA sú vhodné na každodenné použitie, ideálne sú najmä na cestách, kedy ľahko a rýchlo zbavíte pleť tváre nečistôt. Boli dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené.
Účinky:
Pleť vašej tváre bude dokonale čistá, zbavená mastnoty, zanesených pórov a všetkých nečistôt. Ošetrujúce čistiace obrúsky s extra jemnou tkaninou dodávajú pleti potrebnú hydratáciu a zanechávajú ju sviežu, hebkú a jemnú na dotyk. 
Použitie:
Vyberte jeden obrúsok z vrecúška a jemne očistite tvár, očné okolie a krk. Po použití vrecúško starostlivo uzavrite, zabránite tak vysušovaniu obrúskov. 
Typ pokožky:
Čistiace obrúsky sú vhodné na všetky typy pleti.
Obsah:
25 ks

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 25 ks

Typ

Typ Vlhčené
Kód:  PLK189
Produktové číslo:  9005800267166
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04