Obnoviť stránku

NIVEA Blonde Care 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Blonde Care 200 ml

Ošetrujúci kondicionér NIVEA Blonde Care s objemom 200 ml je špičkový vlasový prípravok, ktorý je špeciálne určený pre farbené a prirodzené blond vlasy. Jeho unikátne zloženie je obohatené o výťažky z harmančeka, ktoré rozžiaria blond vlasy a premenia ich na oslňujúcu záplavu zlatého lesku. Kondicionér pomáha udržiavať žiarivosť blond farby a výraznosť melírov. Rozmaznáva vlasy bohatou starostlivosťou, vyživuje ich a hydratuje ich vysušené časti. Zanecháva ich zdravé, hladké a hodvábne jemné na dotyk. Uľahčuje ich rozčesávanie, a tak zabraňuje poškodeniu. Prípravok neobsahuje parabény.
Aktívne látky:

  • Výťažky z harmančeka vynikajú svojimi blahodarnými účinkami. Rozžiaria a znovu oživia blond farbu a melír. Dodávajú vlasom oslnivý lesk a zároveň ich intenzívne hydratujú a vyživujú. 
  • Výživné esencie

Účinky:
Výsledkom aplikácie kondicionéru NIVEA Blonde Care sú žiarivo lesklé vlasy plné sily. Vaše vlasy budú hladké a zamatovo hebké na dotyk, dokonale hydratované a vyživené.
 
Použitie:
Naneste prípravok o veľkosti vlašského orecha na umyté a uterákom vysušené vlasy a vmasírujte do končekov a do celých dĺžok vlasov. Nechajte krátko pôsobiť a potom vlasy dôkladne opláchnite a rozčešte.
Zloženie:
Aqua, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Integrifolia Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Oryzanol, Benzophenone-4, Silicone Quaternium-18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-6, Trideceth-12, C12-15 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Parfum, CI 10316, CI 15985

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS675
Produktové číslo:  42246497
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16