Obnoviť stránku

NIVEA Baby Soft & Cream 63 ks

4,8 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Baby Soft & Cream 63 ks

NIVEA BABY Soft & Cream čistiace obrúsky sú špeciálnou kozmetickou pomôckou pre mamičky a oteckov pri prebaľovaní bábätiek. Obrúsky sú vyvinuté na čistenie jemnej detskej pokožky. Sú napustené jemným ošetrujúcim mliekom s obsahom upokojujúceho pantenolu, ktorý spoľahlivo čistí pokožku a zanecháva ju jemnú, ošetrenú a upokojenú. Oceníte ich najmä na cestách alebo všade tam, kde nemáte momentálne prístup k vode.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Obrúsky sú vybavené špeciálnym Clean & Soft systémom, ktorý zabezpečuje, že štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke detí maximálne jemná a šetrná. Pokožka na zadočku detí je každodenným znečisťovaním veľmi namáhaná a často sa na nej vyskytujú vyrážky. Obrúsky veľmi jemne a bezpečne pokožku čistia bez obsahu mydla, alkoholu a umelých farbív. Sú vyvinuté v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňali najprísnejšie normy pre použitie na pokožke detí. Čistiace obrúsky sú dermatologicky a klinicky testované a schválené. Doprajte vašim najmenším jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky na ich pokožku.
Aktívne látky:

  • Clean & Soft systém - zaisťuje, že štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke detí maximálne jemná a šetrná.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku detí.
Obsah:
63 ks


Zloženie

Aqua, Paraffinum liquidum, VP/hexadecene copolymer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium hydroxide, Butylene glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Parfum


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 63 ks

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Hypoalergénne

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  KSPL1560
Produktové číslo:  4005808862443
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06