Obnoviť stránku

NIVEA BABY Moisturizing Lotion 500 ml

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA BABY Moisturizing Lotion 500 ml

NIVEA BABY Hydratačné mlieko je kozmetický prípravok, ktorý je určený pre deti. Jemné zloženie s aloe vera zanecháva detskú pleť jemnú, sviežu, upokojenú a prirodzene zdravú. Chráni ju celých 24 hodín pred stratou hydratácie a škodlivými vonkajšími vplyvmi. Detské telové mlieko obsahuje iba šetrné a jemné ingrediencie, ktoré nedráždia detskú pokožku.

Značka NIVEA je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete, je NIVEA v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi, a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Telové mlieko sa veľmi jemne a bezpečne stará o detskú pokožku zložením bez alkoholu, parabénov a farbív. Bolo vyvinuté v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňalo najprísnejšie normy na použitie na detskú pokožku. Prípravok je dermatologicky a klinicky testovaný a schválený. Doprajte vášmu dieťatku jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky na jeho pokožku.
Aktívne látky:

  • Aloe vera – zjemňuje a hydratuje detskú pokožku celých 24 hodín.

Typ pokožky:
Pre citlivú detskú pokožku.
Objem:
500 ml


Zloženie

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerín, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis leaf juice powder, Tilia tomentosa extract, Polyglyceryl-3 distearate, Carbomer, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Piroctone olamine, Phenoxyethanol, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Detská

Typ produktu

Typ produktu Mlieko
Kód:  KSPL1556
Produktové číslo:  4005808709335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08