Obnoviť stránku

NIVEA Baby Moisturizing Lotion 2× 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Baby Moisturizing Lotion 2× 500 ml

Telové mlieko NIVEA BABY Hydratačné mlieko je kozmetický prípravok, ktorý je určený deťom. Jemné zloženie s aloe vera zanecháva pleť detí jemnú, sviežu, upokojenú a prirodzene zdravú. Chráni pokožku detí po celých 24 hodín pred stratou hydratácie a pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Detské telové mlieko obsahuje iba šetrné a jemné ingrediencie, ktoré nedráždia detskú pokožku.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Telové mlieko sa veľmi jemne a bezpečne stará o pokožku detí zložením bez alkoholu, parabénov a farbív. Bolo vyvinuté v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňalo najprísnejšie normy pre použitie na pokožku detí. Prípravok je dermatologicky a klinicky testovaný a schválený. Doprajte vášmu dieťatku jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky na jeho pokožku.
Aktívne látky:

  • Aloe vera – zjemňuje a hydratuje pokožku detí až po celých 24 hodín.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku detí.
Objem:
2 × 500 ml
Zloženie:
Voda, Paraffinum liquidum, Glycerín, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis gél, Tilia cordata extract, PEG-40 Stearate, Myristyl myristate, Sodium carbomer, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Parfum

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Dojčenská, Detská

Typ produktu

Typ produktu Mlieko
Kód:  KSPL1556s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16