Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Baby Mild Shampoo 500 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

NIVEA Baby Mild Shampoo 500 ml

Chcete pre vaše dieťatko tú najlepšiu kvalitu? Šampón Baby Extra je tou najšetrnejšou cestou umývania vláskov vašich milých ratolestí. Produkt je vyrobený prestížnou firmou Nivea, ktorá dosiahla celosvetovú obľubu. Jedná sa o veľmi jemný šampón s výťažkami z harmančeka, ktorý upokojuje citlivú pokožku hlavy a udržuje jej pH v rovnováhe. Vlásky zanecháva čisté a hebké. Výrobok bol testovaný a schválený odborníkmi. Bol vyvinutý špeciálne s ohľadom na citlivosť detských očí. Neobsahuje mydlové prísady, farbivá či alkohol. Chráni pred slzením a obsahuje extra vyvinutý čistiaci komplex s vitamínom B3. Používajte osvedčený šampón, ktorý umýva pokožku s nežnou starostlivosťou a jemnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Výťažky z harmančeka
  • Klinicky a dermatologicky testované a schválené
  • pH šetrné k pokožke
  • Šetrný k očiam
  • Objem: 200 ml
  • Bez alkoholu, mydlových prísad či farbív



Zloženie

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Hydrogenated Coconut Acid, Pantolactone, Parfum

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 500 ml

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Prírodné zloženie, Šetrný k očiam, Nedráždi pokožku
Kód:  VLS188
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800369082
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19