Obnoviť stránku

NIVEA BABY Fresh & Pure 6× 63 ks

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA BABY Fresh & Pure 6× 63 ks

Detské vlhčené obrúsky NIVEA BABY Fresh & Pure sú špeciálnou kozmetickou pomôckou pre mamičky a oteckov pri prebaľovaní bábätiek. Obrúsky NIVEA BABY Fresh & Pure sú vyvinuté na čistenie jemnej detskej pokožky. Sú vyrobené na báze vody, ľahko s nimi teda zbavíte dieťatko nečistôt. Navyše obsahujú aloe vera, ktoré zanechá pokožku jemnú a príjemne voňavú. Obrúsky NIVEA BABY oceníte najmä na cestách alebo všade tam, kde nemáte momentálne prístup k vode.

Kľúčové vlastnosti detských vlhčených obrúskov NIVEA BABY Fresh & Pure 6× 63 ks

  • Sú vyrobené na báze vody pre jednoduché čistenie
  • Obsahujú výťažky z aloe vera pre jemnosť pokožky
  • Obrúsky NIVEA BABY Fresh & Pure sú hypoalergénne
  • Unikátny Clean & Soft systém
  • Pre citlivú detskú pokožku
  • Bez alkoholu, bez mydla, parabénov a umelých olejov
  • Výhodné ekonomické balenie 6× 63 kusov

Clean & Soft systém

Obrúsky sú vybavené špeciálnym Clean & Soft systémom, ktorý zabezpečuje, že štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke detí maximálne jemná a šetrná. Pokožka na zadočku detí je každodenným znečisťovaním veľmi namáhaná a často sa na nej vyskytujú vyrážky. Obrúsky veľmi jemne a bezpečne čistia pokožku bez obsahu mydla, alkoholu a umelých farbív. Sú vyvinuté v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňali najprísnejšie normy pre použitie na pokožku detí. Čistiace obrúsky sú dermatologicky a klinicky testované a schválené. Doprajte vašim najmenším jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky na ich pokožku.

Zloženie:
Voda, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Citric Acid, Methylisothia-zolinone, Parfum

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 378 ks

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Hypoalergénne, S rastlinnými výťažkami

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)
Kód:  UBR058
Produktové číslo:  4005900474377
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13