Obnoviť stránku

NIVEA Baby Caring Oil 2× 200 ml

Garancia najlepšej ceny
8,29 €

NIVEA Baby Caring Oil 2× 200 ml

NIVEA BABY Ošetrujúci olej je kozmetický prípravok, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre citlivú detskú pokožku. Ošetrujúci olej udržuje v jemnej detskej pokožke vlhkosť, šetrne sa o ňu stará a čistí ju. Hodvábna konzistencia obsahuje mandľový olej, ktorý pokožku intenzívne zvláčňuje a zjemňuje. Tento jedinečný prípravok je možné využiť aj pre nastávajúce mamičky pre masáž bruška a pŕs, aby na nich nevznikali nepekné strie.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Ošetrujúci olej má bezpečné zloženie bez konzervantov, alkoholu a farbív, obsahuje iba šetrné a nedráždivé ingrediencie. Je vyvinutý v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňal najprísnejšie normy pre použitie na pokožku detí. Olej je dermatologicky a klinicky testovaný a schválený. Doprajte vášmu bábätku jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky na jeho pokožku.
Aktívne látky:

  • Mandľový olej – jemne sa stará o detskú pokožku, zjemňuje ju, zvláčňuje a celkovo upokojuje.

Typ pokožky:
Pre citlivú detskú pokožku alebo pre pokožku nastávajúcich mamičiek.

Objem:
2 × 200 ml
Zloženie:
Paraffinum liquidum, Prunus amygdalus dulcis oil, Parfum

Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Dojčenská, Detská

Účinné látky

Účinné látky Mandľový olej

Typ produktu

Typ produktu Olej

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)
Kód:  KSPL1555s
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01