Obnoviť stránku

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream 50 ml

4,2 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream 50 ml

Pleťový krém proti vráskam NIVEA Anti-Wrinkle Contouring je určený špeciálne pre pleť zrelých žien od 65 rokov. Pravidelná nočná starostlivosť zaistí vašej pleti vyhladenie jemných vrások počas spánku. Kontúry vašej pleti budú opäť vyhladené a pleť dokonale hydratovaná. NIVEA Anti-Wrinkle Contouring podporuje vlastný regeneračný proces pokožky počas noci. Zanecháva ju hladkú, zamatovo hebkú a žiarivú.


Kľúčové vlastnosti pleťového nočného krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream

  • Pleťový nočný krém NIVEA Anti-Wrinkle Contouring je určený pre ženy so zrelou pleťou 65+
  • Viditeľne eliminuje jemné linky a hlboké vrásky
  • Vypína kontúry a zlepšuje ich vzhľad
  • Nočný NIVEA krém pokožku šetrne regeneruje a intenzívne hydratuje
  • Ošetrujúce zloženie so sójovými výťažkami, jojobovým olejom a pantenolom

Ošetrujúce zloženie so sójovými výťažkami, jojobovým olejom a pantenolom

Bohaté zloženie krému obsahuje sójové výťažky, jojobový olej a upokojujúci pantenol. Vďaka obsahu jojobového oleja zostane vaša pokožka elastická a vláčna. Sója so svojimi antioxidačnými a regeneračnými účinkami je to pravé pre zrelú pleť. Krém NIVEA Anti-Wrinkle Contouring je vhodný pre všetky typy pleti. 

Použitie pleťového krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream

Aplikácia nočného krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream je veľmi jednoduchá. Najprv je však dôležité dôkladné vyčistenie vašej pleti, aby ste sa zbavili prebytočných nečistôt, mazu a odumretých kožných buniek. Aplikujte krém NIVEA krúživými pohybmi na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Vynechajte oblasť okolo očí.


Zloženie pleťového nočného krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream 50 ml:


Aqua, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Oil, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Benzophenone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 60+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami
Kód:  KSPL2648
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800311258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03