Obnoviť stránku

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Day Cream 50 ml

4,2 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Day Cream 50 ml

Denný pleťový krém NIVEA Anti-Wrinkle 65+ redukuje vrásky a zlepšuje kontúry. Vďaka sójovým výťažkom krém hydratuje a viditeľne redukuje aj hlboké vrásky. Okrem toho má vysokú ochranu proti UV žiareniu a zabraňuje tak vzniku pigmentových škvŕn. Pleťový denný krém NIVEA Anti-Wrinkle je vhodný pre zrelú pleť.



Kľúčové vlastnosti pleťového krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Day Cream 50 ml

  • Denný pleťový krém NIVEA Anti-Wrinkle 65+ redukuje vrásky a zlepšuje kontúry
  • Obsahuje výťažky zo sóje, vďaka ktorým pleť hydratuje
  • Krém NIVEA Anti-Wrinkle redukuje hlboké vrásky
  • Vďaka vysokej UV ochrane (SPF 30) zamedzí vzniku pigmentových škvŕn

Pleťový denný krém NIVEA Anti-Wrinkle vhodný pre zrelú pleť

Pleťový denný krém NIVEA Anti-Wrinkle redukuje hlboké vrásky a vďaka vysokej UV ochrane (SPF 30) zamedzí vzniku pigmentových škvŕn. Redukuje vrásky a zlepšuje kontúry. Obsahuje výťažky zo sóje, vďaka ktorým pleť hydratuje.

Použitie pleťového krému NIVEA Anti-Wrinkle

Aplikácia denného krému NIVEA Anti-Wrinkle je veľmi jednoduchá. Najprv je však dôležité dôkladné vyčistenie vašej pleti, aby ste sa zbavili prebytočných nečistôt, mazu a odumretých kožných buniek. Potom krém krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky, pričom nezabudnite na krk a dekolt, ale vyhnite sa oblasti očí.

Zloženie pleťového krému NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Day Cream 50 ml:


Aqua, Glycerín, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Germ Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 60+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
Kód:  KSPL2647
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800311234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09