Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA After Shave Lotion Silver Protect 100 ml

4,9 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA After Shave Lotion Silver Protect 100 ml

NIVEA Voda po holení Silver Protect je kozmetický prípravok pre mužov, ktorý dodáva pleti antibakteriálnu ochranu, osvieženie a upokojenie. Pleť je po každom holení veľmi citlivá, často je holením podráždená a niekedy dokonca aj mierne porušená, preto je potrebné najmä pri citlivej pleti dbať na jej poriadnu ochranu a regeneráciu. Antibakteriálna ochrana zabezpečí ochranu pred vniknutím nečistôt a baktérií do narušenej a podráždenej pleti po holení.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Táto jedinečná voda po holení obsahuje účinné zloženie vyvinuté podľa najnovších technológií, ktoré obsahuje ióny striebra, harmanček a provitamín B5. Tieto látky podporujú regeneráciu pleti po holení, povzbudzujú pleť, upokojujú jej podráždenie a dokonale sa o ňu starajú. Pleť je po jej použití upokojená, vyživená, hydratovaná a dokonale ošetrená. Doprajte vašej pleti krásnu vôňu, jemné ošetrenie a dokonalú ochranu!
Aktívne látky:

  • Ióny striebra poskytnú pleti antibakteriálnu ochranu.
  • Harmanček pleť ošetruje a upokojuje.
  • Provitamín B5 podporuje výživu a regeneráciu pleti po holení.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Rovnomerne naneste pre oblasť tváre a krku, vynechajte pokožku okolo očí.
Objem:
100 ml

Zloženie:
Voda, Alcohol denat., Parfum, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Caprylic/capric triglyceride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Voda po holení
Kód:  KSMU0111
Produktové číslo:  4005808539604
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11