Obnoviť stránku

NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme 75 ml

5 3 hodnotení
Cenová bomba
4 € Ušetríte 0,49 €

NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme 75 ml

Uľavte každodenne namáhanej pokožke vašich rúk a zbavte ju nepríjemných prejavov vysušenej a popraskanej kože napríklad z dôvodu častej aplikácie dezinfekcie. S krémom na ruky NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme jej dodáte dostatočnú hydratáciu a výživu, o ktorú sa postará obsiahnutý jojobový olej a navyše aj posilníte jej ochrannú vrstvu. Má nemastné zloženie, veľmi dobre sa rozotiera a poteší vás aj svojimi antibakteriálnymi účinkami. Ochranný krém NIVEA 3 v 1 Proteck Hand Creme neobsahuje alkohol. Vaše ruky tak budú po ošetrení vždy jemné a hebké. 

Kľúčové vlastnosti krému na ruky NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme

  • Starostlivosť o suchú a popraskanú pokožku rúk
  • Krém na ruky NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme obsahuje jojobový olej
  • Má vyživujúce a hydratačné účinky, posilňuje kožnú bariéru
  • S antibakteriálnym účinkom
  • Neobsahuje alkohol
  • Ochranný krém na ruky NIVEA 3 v 1 Protect Hand Creme s nemastným zložením

Použitie: 
Predtým ako ruky ošetríte krémom, dôkladne ich umyte a osušte. Primerané množstvo krému naneste do dlane a rozotrite. Nezabudnite na priestor medzi prstami.

Zloženie: 
Aqua, Glycerín, Caprylic/capric triglyceride, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Myristyl myristate, Butyrospermum parkii butter, Simmondsia chinensis seed oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerín, Glyceryl Stearate citrate, Tapioca starch, Carbomer, Dimethicone, Potassium sorbate, Phenoxyethanol, Parfum.


Zloženie

Aqua, Glycerín, Caprylic/capric triglyceride, Glyceryl stearate, Cetylalkohol, Myristyl myristate, Maslo Butyrospermum parkii, Olej zo semien Simmondsia chinensis, Tocopherol, Ethylhexylglycerín, Glyceryl Stearate citrate, Tapioca starch, Carbomer, Dimethicone, Potassium sorbate, Phenoxyethanol, Parfumy

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KSTE1420
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800345123
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02