Obnoviť stránku

New Baby 3-dielna súprava obliečok – sovičky

Príslušenstvo k tovaru

New Baby 3-dielna súprava obliečok – sovičky

Táto krásna súprava určená do postieľok pre bábätká, vás rozhodne zaujme svojimi veselými obrázkami stále obľúbených sovičiek. Vyrobená je zo 100 % bavlny, ktorá nespôsobuje odreniny a podráždenie pokožky. Súpravy New Baby boli navrhnuté tak, aby ich vzory a farby pôsobili príjemným a upokojujúcim dojmom.

Kľúčové vlastnosti

  • Protialergická výplň
  • Kvalitný mäkký materiál zo 100 % bavlny
  • Neobsahuje malé časti ako gombíky a koncovky zipsov
  • Upokojujúce farby a príjemné vzory

Materiál

Výplň, ktorá bola použitá pri výrobe, je protialergická, takže sa v jej vláknach nešíria žiadne mikroorganizmy a plesne. Materiál neobsahuje formaldehydy a ani ďalšie prvky, ktoré by mohli dojčatám škodiť. Nie sú použité žiadne gombíky ani iné časti, ktoré by deti mohli prehltnúť. Zipsy sú bezpečné a nemajú voľne visiace koncovky.

Súprava obsahuje:

Obliečky na vankúšik 40 × 60 cm
Obliečky na perinku 135 × 100 cm
Mantinel 31 × 175 cm

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Do postieľky
Kód:  BABY0520
Produktové číslo:  16565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13