Obnoviť stránku

NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner 200 ml

Zháňate kvalitné micelárne tonikum, ktoré perfektne vyčistí vašu pleť a zbaví ju vyrážok a pórov? Zvoľte pleťovú vodu NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner. Obsahuje technológiu ClearDefend, ktorá pomáha redukovať výskyt vyrážok a čistí póry už od prvého dňa používania. Obsiahnuté látky nevysušujú pokožku a pomáhajú vytvoriť prirodzený ochranný štít, ktorý chráni pred vznikom nových vyrážok. Používanie tonika by malo byť finálnou fázou pri čistení pleti, kedy odstránite zvyšky nečistôt a make-upu. Po použití je pokožka svieža, čistá a hebká. Pleťové tonikum je vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner

  • Pleťové tonikum NEUTROGENA pre čistú, vyhladenú a hebkú pleť
  • Čistí vyrážky a póry už od prvého použitia
  • Micelárne tonikum zbavuje pleť nečistôt a make-upu
  • Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner nevysušuje pokožku
  • Zaistí prirodzenú ochranu pleti
  • Prípravok je vhodný aj pre citlivú pokožku

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, C12-15 Alkyl Lactate, Lactic acid, Panthenol, Salicylic Acid, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Benzalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Aplikácia:
Pleťové tonikum naneste na vatový tampón a krúživými pohybmi ním dočistite pleť. Opakujte kým nie je vatový tampón čistý. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Nie je potrebné oplachovať vodou.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Čistenie
Kód:  PLK557
Produktové číslo:  3574661333601

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12