Obnoviť stránku

NEUTROGENA Cellular Boost omladzujúce sérum 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Cellular Boost omladzujúce sérum 30 ml

Jednou z hlavných príčin starnutia pleti je tzv. bunkové vyhorenie, ktoré spomaľuje procesy v bunkách pokožky. Jeho príčinou je predovšetkým znečistené ovzdušie, UV žiarenie, stres aj únava. Pleťové sérum Neutrogena Cellular Boost stimuluje prirodzenú produkciu kolagénu aj elastínu a podporuje obnovu pokožky. Zároveň obsiahnutý vitamín C pomáha zjednotiť tón pleti a redukovať tmavé škvrny.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra Neutrogena Cellular Boost

  • Neutrogena pomáha vyhladzovať jemné linky aj hlboké vrásky
  • Obsiahnutý retinol stimuluje obnovu buniek
  • Omladzujúce sérum podporuje obnovu pokožky
  • Cellular Boost s obsahom vitamínu C
  • Ochranný faktor SPF 20
  • Sérum zjednocuje tón pleti a redukuje tmavé škvrny
  • Prípravok bol klinicky testovaný

Zloženie:
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Homosalate, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Salicylate, Dimethicone, Steareth-2, Ascorbyl Glucoside, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Palmitate, Octocrylene, Styrene/Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Behenyl Acohol, Hexylrezorcinol, Steareth-21 Caprylyl Glycol, Acrylates Copolymer, PEG-8 Laurate, Sodium Dodexylbenzenesulfonate, Linseed Acid, Mica, Dimethicone Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sclerotium Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77891

Typ pleti:
Vhodné pre citlivú pleť pre vekovú skupinu 40+

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci
Kód:  PLK584
Produktové číslo:  3574661476339

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08