Obnoviť stránku

NEUTROGENA Cellular Boost očný krém 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Cellular Boost očný krém 15 ml

Dodajte svojej pleti dokonalý vzhľad s očným krémom Neutrogena Cellular Boost. Vďaka unikátnemu zloženiu tohto krému bude vaša pokožka v oblasti očí omladená a zjednotená. Klinicky preverené zloženie krému Neutrogena Cellular Boost obsahuje omladzujúcu technológiu Hexinol, ktorá stimuluje produkciu kolagénu a elastínu a podporuje obnovu pokožky. Vitamín C navyše napomáha zjednotiť tón pleti a redukuje tmavé škvrny. Pred škodlivým slnečným žiarením vás účinne ochráni faktor SPF 20. Už po štyroch týždňoch na sebe uvidíte viditeľné výsledky, s ktorými budete maximálne spokojná.

Kľúčové vlastnosti očného krému Neutrogena Cellular Boost

  • Očný krém Neutrogena je vhodný pre vekovú skupinu 40+
  • Krém obsahuje omladzujúcu technológiu Hexinol
  • Očný krém zbaví pleť vrások a dodá jej elasticitu
  • Pokožka je chránená faktorom SPF 20
  • Vitamín C pomáha zjednotiť tón pleti a redukuje tmavé škvrny
  • Po 4 týždňoch sa dostavia viditeľné výsledky
  • Krém je klinicky testovaný
  • Očný krém Neutrogena je vhodný pre citlivú pleť
  • Objem krému je 15 ml

Zloženie:
Aqua, Propylene Glycol, Glycerín, Homosalate, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Salicylate, Dimethicone, Steareth-2, Ascorbyl Glucoside, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Palmitate, Octocrylene, Styrene/Acrylates Copolymer, Butyrospermim Parkii Butter, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Hexylresorcinol,Steareth-21, Caprylyl Glycol, Acrylates Copolymer, PEG-8 Laurate, Sodium Dodexylbenzenesulfonate, Linseed Acid, Mica, Dimethicone Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sclerotium Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, Methylparabem Propylparaben, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77891


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami
Kód:  PLK585
Produktové číslo:  3574661476285

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06