Obnoviť stránku

NEUTROGENA Anti Ageing Hand Cream SPF 25 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Anti Ageing Hand Cream SPF 25 50 ml

Zháňate kvalitný krém proti starnutiu pokožky? Zvoľte krém na ruky NEUTROGENA Anti Ageing Hand Cream s ochranným faktorom SPF 25. Tento krém chráni ruky pred slnečnými lúčmi a ďalšími negatívnymi vplyvmi prostredia. Obsahuje aktívnu sóju a chráni pokožku pred predčasným starnutím. Reguluje produkciu melanínu a napomáha predchádzať vzniku hnedých pigmentových škvŕn. Pri používaní krému NEUTROGENA budú vaše ruky vláčne, hladké a budú vyzerať mlado.   

Kľúčové vlastnosti krému na ruky NEUTROGENA Anti Ageing Hand Cream SPF 25

  • Krém na ruky NEUTROGENA s ochranným faktorom 25
  • Chráni vaše ruky pred slnečnými lúčmi a ďalšími vplyvmi okolia
  • Znižuje výskyt hnedých pigmentových škvŕn a zabraňuje ich vzniku
  • Krém NEUTROGENA obsahuje aktívnu sóju
  • Hydratuje a vyživuje pokožku
  • Reguluje produkciu melanínu
  • Rýchlo sa vstrebáva

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Dicaprylyl carbonate, Homosalate, Dimethicone, Butyl methoxydibenzoylmethane, Octocrylene
Steareth-2, Squalane, Butyrospermum parkii butter, Butylene glycol, Glycine soja exctract, Sorbitan stearate, Isohexadecane, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Behenyl alcohol, Ethylene/acrylic acid copolymer, Linseed acid, PEG -8 laurate, Poloxamer 338, Polysorbate 60, Steareth-21, Sucrose cocoate, Sodium dodecylbenzenesulfonate, Dimethicone crosspolymer, Hydroxyetyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Mica, Silica, Styrene/acrylates copolymer, Titanium dioxide, Aluminum starch octenylsuccinate, Acrylates copolymer, Caprylhydroxamic acid, Disodium EDTA, Polymethyl methacrylate, Sodium hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum

 

Aplikácia:
Naneste v malom množstve na ruky a starostlivo vmasírujte do pokožky. Ak sú vaše ruky veľmi poškodené, opakujte každé 3 hodiny.



Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  TM453
Produktové číslo:  3574660574418

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12