Obnoviť stránku

NESTLÉ YOGOLINO Sušienka 6× (4× 100 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ YOGOLINO Sušienka 6× (4× 100 g)

Potrebujete svojho drobčeka nakŕmiť a dodať mu potrebné vitamíny pre zdravý rast? Poskytnite mu desiatu od NESTLÉ BABY DESSERT s príchuťou sušienky. Obľúbená detská desiata je zdrojom vápnika. Detský príkrm obsahuje zinok, horčík a vápnik, ktorý je dôležitý pre silné kosti a zdravý rast dieťaťa. Vďaka spôsobu spracovania (UHT) nemusíte desiatu uchovávať v chlade. Môžete ju tak mať kedykoľvek po ruke, aby bruško vášho dieťaťa bolo stále spokojné. Detský príkrm je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Vo výhodnom balení nájdete 6× (4× 100 ml) dezertu.

Kľúčové vlastnosti Detského príkrmu NESTLÉ BABY DESSERT Sušienka, 6× (4× 100 ml)

  • Desiata dodáva deťom energiu pre ľahký rast
  • Obsahuje potrebné vitamíny pre zdravý vývoj kostí
  • Desiata sa nemusí uchovávať v chlade a môžete ju mať kedykoľvek po ruke
  • Je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Výhodné balenie NESTLÉ BABY DESSERT

Zloženie:
Plnotučné mlieko 89,4 %, cukor, sušienková drť 3,2 % (pšeničná múka, cukor, palmový olej, aróma, kypriaci látka: uhličitany draselné; regulátor kyslosti: kyselina citrónová), múka z tvrdej pšenice, sušená srvátka, modifikovaný kukuričný škrob , minerálne látky z mlieka – koncentrát, minerálne látky (citronan horečnatý, síran zinočnatý), karamelizovaný cukrový sirup, zahusťovadlo (karubín), laktóza, aróma

Obsah balenia:
6× (4× 100 ml)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 2 400 g
Počet ks v balení 24 ks
Kód:  BABY7986
Produktové číslo:  8445290345370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14