Obnoviť stránku

NESTLÉ Mlíčko s kaší Medové 2× 200 ml

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NESTLÉ Mlíčko s kaší Medové 2× 200 ml

Hotový mliečno-obilný príkrm NESTLÉ Mliečko s kašou Medové pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca je pripravený z výživného dojčenského mlieka a zahustený kvalitnou detskú kašou. Vďaka unikátnej technológii enzymatického štiepenia škrobov je mliečko s kašou ľahko stráviteľné, má prirodzene sladkú chuť, pritom bábätko skvele zasýti, dodá mu veľa energie a plne pokryje jeho hlavné denné jedlo, ako sú sýte raňajky či výdatná večera. Rozdelené na niekoľko menších porcií ho môžete podať aj ako desiatu kedykoľvek počas dňa.

Kľúčové vlastnosti medového mliečka s kašou od NESTLÉ

  • Hotový mliečno-obilný príkrm pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca
  • Unikátna technológia enzymatického štiepenia škrobov
  • Ľahko stráviteľné s prirodzene sladkou chuťou
  • Plne pokrýva hlavné denné jedlo dojčaťa
  • Obohatené o dôležité vitamíny a ďalšie potrebné látky
  • Pripravené na okamžité kŕmenie

Podpora správneho vývoja dieťaťa

Jeho zloženie je obohatené o dôležité vitamíny, minerálne látky, vápnik, železo, zinok a jód, ktoré napomáhajú správnemu vývoju dieťaťu. Balenie obsahuje dve porcie kompletného denného jedla s objemom 200 ml. Vďaka veľmi jednoduchej príprave a praktickému baleniu je ideálny na cestách či na výlete. Tekutý dojčenský príkrm NESTLÉ Mliečko s kašou s medovou príchuťou vám uľahčí kŕmenie a vaše dieťatko si ho zamiluje.
Obsahuje:

  • vápnik - pre správny vývoj kostí
  • železo a zinok - pre správnu funkciu imunitného systému
  • jód - pre rozvoj poznávacích funkcií

Príprava a použitie NESTLÉ Mliečko s kašou Medové

Medové mliečko s kašou od značky NESTLÉ je pripravené na okamžité kŕmenie. Odstrihnite roh balenia, nalejte do fľaštičky a podávajte. Mliečko chutí skvele studené i teplé, ohriate vo vodnom kúpeli. Nezohrievajte ho v mikrovlnnej rúre.
Doplňujúce informácie:

Príchuť:
Medová
Informácie pre alergikov:
Obsahuje lepok
Objem:
2 × 200 ml
Zloženie:
Odtučnené mlieko 39,6%, pitná voda, múky 6,2% (pšeničná - časť enzymaticky hydrolyzovaná 5,4%, ražná, jačmenná, prosná, ryžová, kukuričná, čirokové, ovsená), kukuričný škrob, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), koncentrát hroznovej šťavy, bielkovinový koncentrát srvátky, med 1,0%, smotana, maltodextrín, vitamíny (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, niacín, kyselina listová, D-pantothenát vápenatý, biotín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, síran zinočnatý, jodid draselný), arómy (karamelových sušienok, medové, vanilín)

Kód:  BABY5789
Produktové číslo:  7613033403828
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09