Obnoviť stránku

Nestlé JUNIOR Maslové sušienky 6x 180g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nestlé JUNIOR Maslové sušienky 6x 180g

Maslové sušienky Nestlé Junior sú určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Malých jedákov zasýti, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Už samotným žuvaním si chlapci a dievčatká budú masírovať ďasná. Sušienky navyše obsahujú potrebné vitamíny a minerálne látky. Doprajte teda svojim potomkov chutnú a zdravú desiatu, ktorá je nevyhnutná pre správny rast a vývoj aj fungovanie imunitného systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Zdravé maslové sušienky so sladkou chuťou
  • Zasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľné
  • Vysoký obsah látok pre správny vývoj a rast aj fungovanie imunitného systému

Zloženie: pšeničná múka (53,4 %), pšeničný škrob, sušené odtučnené mlieko, maslo (16 %), cukor, med (1,8 %), jedlá soľ, kypriace látky (hydrogenuhličitina amonný a sodný), vitamíny (B1, B2, B6, kyselina pantothenová, niacin), minerálne látky (difosforečnan železitý, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý).

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 080 g
Počet ks v balení 6 ks

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY5282
Produktové číslo:  12178886
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18