Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESTLÉ maslové sušienky 6× 180 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ maslové sušienky 6× 180 g

Maslové sušienky Nestlé Junior sú určené pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Malých hladošov zasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Už samotným žuvaním si chlapci a dievčatká budú masírovať ďasná. Sušienky navyše obsahujú potrebné vitamíny a minerálne látky. Doprajte teda svojim potomkov chutnú a zdravú desiatu, ktorá je nevyhnutná pre správny rast a vývoj aj fungovanie imunitného systému. Vo výhodnom balení nájdete 6× 180 g sušienok.

Kľúčové vlastnosti Nestlé maslových sušienok, 6× 180 g

  • Zdravé maslové sušienky so sladkou chuťou
  • Zasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľné
  • Vysoký obsah látok pre správny vývoj a rast aj fungovanie imunitného systému
  • Výhodné balenie

Zloženie

Pšeničná múka 53,4%, cukor, maslo 16 %, pšeničný škrob, sušené odstredené mlieko 3,6 %, med 1,8%, minerálne látky (uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, difosforečnan železitý), kuchynská soľ, kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), vitamíny (B1, B2, B6, niacín, kyselina pantoténová), aróma (vanilín). Môže obsahovať stopy orechov, vajec a sóje.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 6 480 g
Počet ks v balení 6 ks

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 1 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Maslové
Kód:  BABY8016
Produktové číslo:  8593893734463
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06