Obnoviť stránku

Nestlé BEBA HA1 - 6x 800g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nestlé BEBA HA1 - 6x 800g

Kvalitná strava je u najmenších detí kľúčová pre správny vývoj, zároveň ale môže mať vplyv na vznik alergií. Hypoalergénne dojčenské mlieko Nestlé BEBA H.A. 1 je určené pre výživu detí, ktorých matky nemôžu dojčiť. Obsahuje totiž množstvo dôležitých látok - bifidobaktérie, špeciálna zmes bielkovín OPTI PROHA a polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom LC-PUFA, ktoré sú súčasťou materského mlieka. Kúpte teda svojmu bábätku kvalitnú stravu, ktorá je podstatná pre jeho správny rast a vývoj bez alergií.

kľúčové vlastnosti

  • Hypoalergénne dojčenské mlieko pre výživu detí
  • Obsahuje veľa dôležitých látok
  • Podporuje správny rast a vývoj bábätka bez alergií

Složení: laktóza, enzymaticky hydrolyzované bílkoviny mléčné syrovátky, bakterie mléčného kvašení, rostlinné oleje, vitamíny a minerální látky, maltodextrin, rybí olej, L-arginin, olej z Mortierella alpina, L-histidin, dvojvinan cholinu, L-tyrosin, kyselina citrónová, taurin, inositol, L-karnitin, nukleotidy. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY5258
Produktové číslo:  12170976
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08