Obnoviť stránku

NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g

Očný krém NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy je skvelý pomocník v boji proti známkam starnutia. Pokožka po pravidelnom používaní zostáva pevnejšia, pružnejšia a získava mladistvý vzhľad. Očný krém redukuje tmavé kruhy pod očami, znižuje ich opuchy, hydratuje očné okolie a obnovuje jemnú kožu okolo očí. K vypnutej pokožke a vyhladeniu vrások pomáhajú obsiahnuté peptidy stimulujúce produkciu kolagénu, čím posilňujú jeho podpornú štruktúru. NeoStrata Skin Active ďalej obsahuje extrakt z jablčných kmeňových buniek, ktorý chráni vlastné kožné kmeňové bunky a práve vďaka tomu sa vaša pleť správa ako mladšia. Tmavé kruhy pod očami a opuchy odbúrava kofeín a spoločne s kyselinou hyalurónovou uzamyká v pokožke vlhkosť. Očný krém má tiež antioxidačné účinky kvôli obsahu vitamínu E.

Kľúčové vlastnosti očného krému NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy

  • Bojuje proti všetkým viditeľným známkam starnutia
  • Očný krém udržuje pokožku pevnú a mladistvú
  • Redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami
  • NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy hydratuje očné okolie
  • Stimuluje tvorbu kolagénu a chráni kožné kmeňové bunky
  • Očný krém má antioxidačné účinky

Použitie:
Počas prvých dvoch týždňov nanášajte krém raz denne na oblasť okolo očí a nechajte dôkladne vstrebať. Po dvoch týždňoch očný krém používajte dvakrát denne. Pri použití sa môže dostaviť pálenia alebo mravčenie, ak sú tieto stavy nepríjemné alebo obťažujúce znížte frekvenciu používania produkt na každý druhý deň, kým sa pokožka neprispôsobí. Ak sa objaví podráždenie, prerušte používanie. Dbajte na to, aby sa krém nedostal do očí.

Zloženie:
Aqua (Water), Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone - 11, Acetyl Glucosamine, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Silica, Octyldodecyl Stearate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Isohexadecane, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polysorbate 40, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Citric Acid, Hydroxenthyl Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Isostearic Acid, Ammonium Polyacryldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Caramel, CI 19140 (Yellow 5)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Kód:  KSPL2483
Produktové číslo:  732013300128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14