Obnoviť stránku

Neonate video baby monitor BC-8000DV

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Neonate video baby monitor BC-8000DV

Zabezpečte si dokonalý prehľad nad tým, čo sa deje v detskej postieľke. Neonate video baby monitor BC-8000DV je detská pestúnka, ktorá dokáže preniesť zvukový aj obrazový záznam. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne a bez ťažkostí dosiahne do vzdialenosti až 300 m. Prednosťou tejto detskej pestúnky je veľký počet kanálov a je zvyknutá fungovať na vyššej frekvencii, hodí sa teda skôr do husto zastavaných oblastí, kde hrozí rušenie signálu rôznymi prekážkami. Keby ste však o signál predsa len náhodou prišli, pestúnka vám to oznámi zvukovým znamením. Zdroj, ktorý napája hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Detskú jednotku napája sieť (230 v) a batéria. Ak radi cestujete, môžete hodiť za hlavu hľadanie zásuvky, pretože obe jednotky si vystačia s batériami. Ak sa batéria vybije, baby monitor vás na to hneď upozorní. Páčiť sa vám bude aj elegantné spracovanie, vďaka ktorému pestúnka ladí takmer s každým interiérom.

Podstatné funkcie baby monitora Neonate video baby monitor BC-8000DV

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 300 m
  • Napájanie rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie detskej jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Elegantný dizajn

Ďalšie vychytávky detskej pestúnky Neonate

Spoločne s modernými technológiami prichádza veľa nových funkcií. Vítanou možnosťou je režim nočného videnia, ktorý uľahčí dohľad nad bábätkom aj v noci, keď spí. Pestúnke nesmie chýbať ani možnosť obojstranného prenosu. Akonáhle zaregistrujete, že sa dieťa budí a nechce spať, môžete ho najprv skúsiť utíšiť svojím hlasom. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, proste si nastavíte vyššiu hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Batéria

Typ batérií Lítiová dobíjacia
Počet batérií 2 ks

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie
Kód:  BABY13828
Produktové číslo:  7090025788000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04