Obnoviť stránku

Neonate baby monitor BC-6500D

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Neonate baby monitor BC-6500D

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. Neonate baby monitor BC-6500D je detská pestúnka, ktorá vám dokáže preniesť len zvuk, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos zvuku prebieha digitálne a hravo dosiahne až do vzdialenosti 800 m. Výhodou detskej pestúnky je určite väčší počet kanálov a funguje na vyššej frekvencii, takže sa hodí do husto zaľudnených oblastí, kde môže byť signál veľmi rušený. A aj keď o signál predsa len prídete, zaregistrujete to vďaka tónu, ktorý začne pestúnka vydávať. Zdroj, ktorý slúži ako energia pre hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Pre detskú jednotku slúži ako napájanie sieť (230 v) a batéria. Kedykoľvek, keď vyrazíte na cesty aj s bábätkom, nemusíte hľadať najbližší zásuvku, pretože obe jednotky sa napájajú cez batérie. Keď sa vybíja batéria, pestúnka to dá sama včas na vedomie. Stranou nezostane ani pekné, dizajnové spracovanie, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Podstatné funkcie baby pestúnky Neonate baby monitor BC-6500D

  • Klasická detská pestúnka na stráženie bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu je až 800 m
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie druhej (detskej) jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Vkusný dizajn

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Neonate

Vďaka moderným technológiám už nie sú pestúnky len na jednoduché monitorovanie hluku. Vo výbave prístroja nesmie chýbať režim obojstranného prenosu. Ak sa tak bábätko náhodou prebudí a je mrzuté, dá sa cez pestúnku utíšiť prostredníctvom vášho hlasu. Vadiť nebude ani zvýšený hluk v miestnosti, pestúnka má ovládanie hlasitosti, vďaka ktorej tak regulujete hlasitosť podľa potreby.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Batéria

Typ batérií Lítiová dobíjacia
Počet batérií 2 ks

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky Klasická (audio)

Vlastnosti

Dosah 800 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Osvetlenie
Kód:  BABY13827
Produktové číslo:  7090025786501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11