Obnoviť stránku

NEFLEK – Smacchio Tutto 500 ml

4,7 50 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,99 €

NEFLEK – Smacchio Tutto 500 ml

Vďaka tekutému odstraňovaču škvŕn Smacchio Tutto Neflek sa už nikdy nebudete musieť zložito zaoberať škvrnami od čokolády, kečupu, či napríklad riasenky. Vďaka svojim pridaným enzýmom pôsobí Neflek ako na bielej, tak aj na farebnej a čiernej bielizni. Stačí len aplikovať pred praním a bielizeň bude ako nová, zbavená všetkých mysliteľných škvŕn.
Zloženie:
Voda, sodium alkyl benzenesulfonate, c12-c13 ethoxylated alcohol, potassium cocoate, propylene glycol, hydrocarbons, c10-c13, isoalkanes, cyclics, alcohol, sodium citrate, sodium cumene sulphonate, dietilentriamminopentametilenfosfonato sodico, parfum, citric acid, calcium chloride, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, protease, lipase, polidimetilsilossano, amylase, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, mannanase

 

Zloženie

5 – 15 % neiontové povrchově aktivní látky, < 5 %: aniontové povrchově aktivní látky, mýdlo, phenoxyethanol, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, parfémy, enzymy.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň
Materiál bielizne Neuvádza sa
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Odstraňovač škvŕn
Podľa typu škvŕn Od trávy
Kefka na ľahšie čistenie Nie
Použitie Pred praním

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Univerzálny
Kód:  ODS012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8017841204001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18