Obnoviť stránku

NEFlEK Smacchio Tutto 250 ml

Príslušenstvo k tovaru

NEFlEK Smacchio Tutto 250 ml

Odstraňovač škvŕn NEFLEK Smacchio Tutto ľahko odstraňuje nechcené škvrny z bielizne a vďaka spreju je jednoduchá a rýchla aj aplikácie prostriedku na špinavú oblasť. Sprej NEFLEK si ľahko poradí so škvrnami od trávy, čokolády, ovocia, atramentu i krvi. Výhodné balenie odstraňovača škvŕn aj s kefkou, ktorá ešte efektívnejšie čistí škvrny. Vhodný na cesty.

Vlastnosti Odstraňovača škvŕn NEFLEK

  • Vďaka spreju sa prostriedok NEFLEK ľahko aplikuje
  • Odstraňovač škvŕn vhodný na bielu i farebnú bielizeň
  • NEFLEK si ľahko poradí s takmer každou škvrnou
  • Súčasťou balenia odstraňovača škvŕn je aj kefka

Použitie Odstraňovača škvŕn NEFLEK

Nastriekajte priamo na škvrnu a s použitím vrúbkovanej časti fľaše na boku starostlivo trite, aby účinná látka mohla preniknúť do hĺbky škvrny. Vhodné použiť aj kefku, ktorá je súčasťou balenia. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút. Potom odporúčaným spôsobom vyperte. Nenechajte produkt zaschnúť na látke! V prípade škvŕn od krvi pred použitím prípravku vypláchajte škvrnu v studenej vode. Fľašu po použití vždy uzavrite. Nie je vhodný na vlnu, hodváb, kožu, kovové a drevené predmety.

Zloženie:
5 – 15 %: mydlo, aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky
<5 %: alcohol, fosfonáty, alifatické uhľovodíky
Ďalšie komponenty: methylisothiazolinone, parfumy, hexyl cinnamal, benzisothiazolinone, benzyl salicylate, enzýmy

Bezpečnostné opatrenia:
Varovanie: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Pred použitím si prečítajte údaje na štítku.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné ich ľahko odstrániť. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Kód:  ODS050
Produktové číslo:  8002295030528

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19